ΕΚΠΑ αμφιθέατρο άλκης αργυριάδης (1)

Τα νέα της Κλινικής

Θεραπευτικές εξελίξεις 2024

Κατηγορίες: Ροή ειδήσεων, Εκδηλώσεις

   Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών
   27/04/2024

Η ημερίδα

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως κάθε χρόνο, οι ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 2024 θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου 2024. Από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης», στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Πρόκειται για την 49η Ετήσια Μετεκπαιδευτική Ημερίδα της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Στην Ημερίδα αυτή θα παρουσιαστούν συνοπτικά τα νεότερα θεραπευτικά δεδομένα που προέκυψαν κατά το 2023 και θα καλυφθούν όλοι οι τομείς της Παθολογίας και των ειδικοτήτων της από ειδικούς που ασχολούνται κλινικά, εκπαιδευτικά και ερευνητικά με τις επιμέρους νόσους. Συμμετέχουν Συνάδελφοι από τη Θεραπευτική Κλινική, τον Παθολογικό Τομέα του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα και από Κλινικές της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, στον ίδιο χώρο, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση για τα αφυπηρετήσαντα στελέχη από την Θεραπευτική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και τον Παθολογικό Τομέα του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στον περιβάλλοντα χώρο του Αμφιθεάτρου “Άλκης Αργυριάδης”.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά,
Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος

Για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Πατήστε εδώ

ΕΚΠΑ αμφιθέατρο άλκης αργυριάδης (1)
Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης», Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30)