ΕΚΠΑ αμφιθέατρο άλκης αργυριάδης (2)

Τα νέα της Κλινικής

Mayo Clinic & University of Athens: Hematology & Oncology Course / 29 June - 01 July 2023 / Hotel Divani Caravel - Athens- Greece

Κατηγορίες: Ροή ειδήσεων, Εκδηλώσεις

   Hotel Divani Caravel – Athens
   29/06/2023

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση ενός σημαντικού Αιματολογικού-Ογκολογικού συνεδρίου που διοργανώνεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Mayo Clinic των ΗΠΑ. Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των νεότερων δεδομένων που ανακοινώθηκαν στα πρόσφατα ετήσια συνέδρια της American Society of Clinical Oncology και της European Hematology Association, που πραγματοποιήθηκαν τις δυο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου 2023, σε Σικάγο και Φρανκφούρτη, αντίστοιχα.

Αθήνα
Πέμπτη 29 Ιουνίου – Σάββατο 1 Ιουλίου
Hotel Divani Caravel – Athens

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Πέμπτη 29 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 1 Ιουλίου και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν (επισυνάπτεται το πρόγραμμα του συνεδρίου).

Εβδομήντα πέντε Καθηγητές από το ΕΚΠΑ και τη Mayo Clinic θα παρουσιάσουν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα που αφορούν στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση συμπαγών όγκων, αιματολογικών νεοπλασιών καθώς και άλλων αιματολογικών παθήσεων και διαταραχών της πήξεως του αίματος.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια εκδήλωση στην Ελλάδα με τη συμμετοχή διαπρεπών Επιστημόνων από ένα από τα πιο σημαντικά Ιδρύματα του κόσμου, όπως η Mayo Clinic. Το συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες επιστήμονες που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα παραπάνω συνέδρια να ενημερωθούν για όλες τις νεότερες εξελίξεις στην Ογκολογία και την Αιματολογία.
 
To site του συνεδρίου όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας είναι: https://dromena.gr/hematology-oncology-course-2023/.